Stoornissen bij meisjes

Hieronder treft u de online-presentaties aan van het congres Stoornissen bij meisjes.

U kunt ze op een zelfgekozen moment en in uw eigen tempo en volgorde bekijken. U hoeft dus niet het hele congres in een keer te bekijken. De video’s zijn zes weken lang beschikbaar.

Om de presentaties te kunnen bekijken, heeft u een wachtwoord nodig en het emailadres waarmee u zich heeft aangemeld (naar dit emailadres is ook de mail met de wachtwoorden gestuurd).

We wensen u veel plezier met kijken!

Meer informatie over veel voorkomende vragen, handouts en accreditatie vindt u onderaan deze pagina.

Presentaties

Inleiding Stoornissen bij meisjes

dr. Els Blijd-Hoogewys

Brein en hormonen bij meisjes

dr. Lara Wierenga

Autisme bij meisjes

dr. Els Blijd-Hoogewys

ADHD bij meisjes

dr. Annabeth Groenman

Depressie, angst en suïcidaal gedrag bij meisjes

dr. Sanne Rasing

Gedragsproblemen bij meisjes

dr. Helena Oldenhof

Veel gestelde vragen

Hoe kunt u de presentaties bekijken?

Vul bij elke presentatie eerst het specifieke wachtwoord in, vervolgens uw emailadres en tot slot uw naam. Daarna start de video vanzelf.

Wilt u halverwege een video stoppen en later verder kijken?

Dat is geen probleem. Onthoud wel even waar u gebleven bent, want na enige tijd kan de video zich resetten. (In dat geval dient u ook weer opnieuw uw wachtwoord en emailadres in te vullen.)

Videobeeld groter zetten?

Houd de cursor op de video. U ziet nu de afspeelbalk onderin beeld. Klik met de muis op het symbooltje met de vier pijltjes aan de rechterkant. Als u hier op klikt, wordt het beeld schermvullend. Als u er nog een keer op klikt, keert u weer terug naar het beginformaat.

Wilt u de handouts?

Wilt u tijdens het volgen van de presentaties de handouts erbij hebben? Dat kan. Klik op de knop om naar de handouts te gaan.

Bewijs van deelname?

Wilt u na afloop een bewijs van deelname? Stuur – nadat u alle presentaties heeft bekeken – een email naar info@11congressen.nl.

Vragen of opmerkingen?

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van het congres of een specifieke presentatie kunt u naar 11 congressen mailen of naar de betreffende spreker (zie de presentatie of handout voor hun emailadres).