Prikkelverwerking bij kinderen en jongeren

Hieronder treft u de presentaties aan van het online-congres Prikkelverwerking bij kinderen en jongeren.

U kunt ze op een zelfgekozen moment en in uw eigen tempo en volgorde bekijken. U hoeft dus niet het hele congres in een keer te bekijken. De video’s zijn zes weken lang beschikbaar.

Om de presentaties te kunnen bekijken, heeft u een wachtwoord nodig en het emailadres waarmee u zich heeft aangemeld (naar dit emailadres is ook de mail met de wachtwoorden gestuurd).

We wensen u veel plezier met kijken!

Meer informatie over veel voorkomende vragen, handouts en accreditatie vindt u onderaan deze pagina.

Presentaties

Prikkelverwerking bij kinderen en jongeren met autisme

prof.dr. Ina van Berckelaer-Onnes

Prikkelverwerking bij kinderen en jongeren met TOS

drs. Bernadette Sanders

Prikkelverwerking bij kinderen en jongeren met LVB

Monique Thoonsen

Prikkelverwerking: de wetenschappelijke stand van zaken

dr. André Rietman

Sensorische informatieverwerking in de klas

dr. Celeste Meijs en dr. Inge van der Wurff

Veel gestelde vragen

Hoe kunt u de presentaties bekijken?

Vul bij elke presentatie eerst het specifieke wachtwoord in, vervolgens uw emailadres en tot slot uw naam. Daarna start de video vanzelf.

Wilt u halverwege een video stoppen en later verder kijken?

Dat is geen probleem. Onthoud wel even waar u gebleven bent, want na enige tijd kan de video zich resetten. (In dat geval dient u ook weer opnieuw uw wachtwoord en emailadres in te vullen.)

Videobeeld groter zetten?

Houd de cursor op de video. U ziet nu de afspeelbalk onderin beeld. Klik met de muis op het symbooltje met de vier pijltjes aan de rechterkant. Als u hier op klikt, wordt het beeld schermvullend. Als u er nog een keer op klikt, keert u weer terug naar het beginformaat.

Wilt u de handouts?

Wilt u tijdens het volgen van de presentaties de handouts erbij hebben? Dat kan. Klik op de knop om de handouts te downloaden.

Bewijs van deelname?

Wilt u na afloop een bewijs van deelname? Stuur – nadat u alle presentaties heeft bekeken – een email naar info@11congressen.nl.

Vragen of opmerkingen?

Vragen of opmerkingen naar aanleiding van het congres of een specifieke presentatie kunt u naar 11 congressen mailen of naar de betreffende spreker (zie de presentatie of handout voor hun emailadres).